ظهر معايا احمرار أعلي الشرج واسفل الظهر شكل التسلخات بس...

رقم الاستشارة الطبية: 100297
تاريخ الاستشارة: 1 مايو 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 41
زائر
ظهر معايا احمرار أعلي الشرج واسفل الظهر شكل التسلخات بس شديده مع العلم انا اعمل سائق وبقعد كتير شغال وكان عندي ناسور شرجي وعملت العمليه سنه 2014 والحمد لله دلوقتي ما فيش حاجه وشكرا لحضرتك وطبعا بعرق كتير من تحت شكرا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
سائق
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

المرفقات

  • Screenshot_٢٠٢٤_٠٥٠١_٠٣٣٨٤٢.png
    Screenshot_٢٠٢٤_٠٥٠١_٠٣٣٨٤٢.png
    99.8 KB · المشاهدات: 30

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طبعا احتكاك الجلد مع الملابس والتعرق والمنطقه دي بطبعها دهنيه ممكن يؤدي الي تحضير بيئه جيدة لنمو البكتريا والفطريات واذا اصبح هذا المكان اكثر عمقا بسبب التسلخ المستمر ممكن تدخل به شعره او مجموعه شعر وتغلق عليها وتصنع قناه تسمى ناسور وده بيمتلئ خلايا التهاب وصديد وافرازات ودم وممكن يؤدي طبعا لالم شديد وتلوث وخراج
وارجو ان الوضع لا يصل الى هذا السوء وذلك يكون عن طريق العنايه بهذا الجرح بشكل مستمر وعاجل وارجو ارتداء ملابس قطنيه وغسل المكان جيدا يوميا واستخدام بيتادين غيار وكريم جاراميسين دهان ثلاث مرات يوميا وعدم الجلوس لفترات طويله على اماكن ساخنه حتى يلتئم التسلخ وتنتهي المشكله