البريود متأخره المفروض هتجى يوم13ومجتش لحد يوم 22فى الشهر كده متاخره 10ايام مع وجود افرازات كانت فى الاول افرازات كريمى بعدها بقت افرازات شفافة...

رقم الاستشارة الطبية: 53249
تاريخ الاستشارة: 23 ديسمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 266
زائر
البريود متأخره المفروض هتجى يوم13ومجتش لحد يوم 22فى الشهر كده متاخره 10ايام مع وجود افرازات كانت فى الاول افرازات كريمى بعدها بقت افرازات شفافة مع بعض البياض ثم تحولت لافرازات لبن مقطع مع وجود رائحه سمك خفيفه وحرقان شديد فى المهبل والداخل والخارج
مع حكه والم فى الظهر عملت تحاليل حمل فى البول مرتين مظهرش فى حمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربت منزل
أمراض مزمنة
قولون عصبى خشونه فى الركبه
أدوية مستخدمة
بستخدم ادويه لخشونه الركبه
التعديل الأخير:

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب إجراء فحص حمل بالدم للتأكد من وجود حمل او عدمه
الافرازات قد تكون نتيجة لالتهاب فطري مهبلي ويجب استعمال العلاج التالي
Gold lotion غسول مهبلي ثلاث مرات
Gynodactarin vag.supp لبوس مهبلي قبل النوم خمس ايام
Daktacort دهان خارجي ثلاث مرات
Levocirizine 5mg قرص مرتين يوميا