عندي الم فى الخصيتين مش دايم ولما بخش الحمام بعد الحمام لا ارادى بينزل سائل بنسبة ٨٠ فى الميه سائل منوى كل ده ابتدا بعد مده من انتظامى فى جرعات...

رقم الاستشارة الطبية: 44176
تاريخ الاستشارة: 30 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 215
زائر
عندي الم فى الخصيتين مش دايم، ولما بخش الحمام بعد الحمام لا ارادى بينزل سائل بنسبة ٨٠ فى الميه سائل منوى كل ده ابتدا بعد مده من انتظامى فى جرعات كونجاك للتخسيس طبعا مفيش مشكله ماخدوش تانى بس عاوز اعرف الاضرار وصلت لحد فين علميا عملت تحليل بول ظهر نسبة مخاط وظهر فيما معناه كريستلات بنسبه ضعيفه مرفق التحليل

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
شاق الى حد ما (تركيب دكت تكييف مركزى )
الحالة النفسية
لا اعانى اى اضطراب وسعيد الى حد ما
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
كونجاك - تخسيس
تشخيص الطبيب
طبيب السمنه المعالج وقال مفيش حاجه

المرفقات

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
بعض الأحيان يحدث ارتجاع للمني الي مجري البول وعاده لا توجد مشكله من ذلك
البول يحتوي املاح
خذ urosolvin كيس ٣ مرات يوميا لمده اسبوع
بيبون كبسولة كل ٨ ساعات لمده اسبوع
اعمل اشعه سونار بطن وحوض لاستبعاد وجود حصوات و لتحديد موقف البروستاتا من الالتهاب أو التضخم أو الاحتقان
اعمل مزرعه سائل منوي
سونار خصيتين لاستبعاد الدوالي

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض قد تكون بسبب وجود دوالي بالخصيتين ولذلك يزداد الألم مع احتقان الحوض اثناء التبول يكون ذلك مصحوبا بتضخم أو التهاب البروستاتا
ولذلك يجب عمل تحليل للسائل المنوي ومزرعة لاكتشاف سبب الاعراض
كما يجب عمل سونار علي الحوض ودوبلكس علي كيس الصفن لاكتشاف حالة البروستاتا والخصيتين والتوصل لتشخيص للأعراض