دايما عند الم في فم المعده حتي اول ما بصحي من النوم والوجع بيزداد حتي لو شربت ماء مع العلم اني وفقت شرب القهوه واي كافيين لاني معتقده ان دا السبب...

رقم الاستشارة الطبية: 43672
تاريخ الاستشارة: 22 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 163
زائر
دايما عند الم في فم المعده حتي اول ما بصحي من النوم و الوجع بيزداد حتي لو شربت ماء مع العلم اني وفقت شرب القهوه واي كافيين لاني معتقده ان دا السبب ومع اني موقفاهم برضو فيه وجع

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعنل
الحالة النفسية
جيد
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
ممكن يكون ارتجاع مريء
و لو الوجع بيزيد لما تأكلي يبقي ده التهاب مريء أو معده أو قرحه معده و لو بيزيد وانتي جعانه يبقي ده التهاب أو قرحه اثنا عشر
اعملي تحليل ميكروب حلزوني براز
خدي debeskonشراب معلقه ك كل ٨ساعات ٥ايام
خدي gastreg قرص كل ٨ساعات ٥ ايام
خدي omez 20mg كبسوله قبل الغدا بربع ساعه لمده اسبوع
بلاش توتر بلاش مياه غازيه وشوكولاته وقهوة وشاي وبلاش الاكل الحراق

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض تشير الي الإصابة بالتهاب المعدة ، يؤدي الإفراط في تناول المنبهات الي حدوث التهاب المعدة ولكن يكن أن يكون لأسباب اخري كالإصابة بالميكروب الحلزوني مثلا
يجب عمل تحليل helicobacter pylori igm للتأكد من ذلك
كما يجب عمل تحليل
Complete blood picture
Stool analysis
يمكنك تناول العلاج التالي
Pantoloc 20mg قرص مرتين يوميا قبل الاكل بنصف ساعة
Digestin قرص ثلاث مرات بعد الاكل
مع الابتعاد عن الأطعمة الحارة والمقلية والمطبوخة