انا عندي مناطق فارغه في شعري منذ الصغر بسبب لبان كان في شعري خلي راسي كما في الصور فسألت دكتورة قالتلي ادهن االمينوكسديل كل يوم مرتين لمدة 3 اشهر...

رقم الاستشارة الطبية: 43207
تاريخ الاستشارة: 15 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 392
زائر
انا عندي مناطق فارغه في شعري منذ الصغر بسبب لبان كان في شعري خلي راسي كما في الصور فسألت دكتورة قالتلي ادهن االمينوكسديل كل يوم مرتين لمدة 3 اشهر ف فعلا نبت بس مش قوي ف بطلته من بعد م العلبه خلصت ولسه راجع اكمل العلاج تاني من شهر كدا لحد دلوقتي ف سالت دكتور قالى استخد مرهم dermovate cream مره مساء وادلك الفروة لمدة دقيقتين واغطي بكيس بلاستيك ع راسي طوال النوم واغسل شعري اول مصحي وبعد مغسل شعري بشوي ادهن مينوكسديل مره صباح هل كدا صح اجيب المرهم ده ولا اعمل اى برغم ان شعري منبت زي الى ف الصوره بس عايز اعرف اجيب المرهم واعمل زي مبيقول الدكتور ولا لا ولا اعمل اى

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لم اشتغل بعد
الحالة النفسية
يبدو جيده
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
نعم
تشخيص الطبيب
نعم

المرفقات

  • WhatsApp Image 2022-04-29 at 3.58.31 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2022-04-29 at 3.58.31 PM.jpeg
    164.2 KB · المشاهدات: 65
  • WhatsApp Image 2022-04-29 at 3.58.32 PM (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-04-29 at 3.58.32 PM (1).jpeg
    143.9 KB · المشاهدات: 54
  • WhatsApp Image 2022-04-29 at 3.58.32 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2022-04-29 at 3.58.32 PM.jpeg
    108.2 KB · المشاهدات: 56

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يحتوي كريم dermovate علي بديل الكورتيزون الذي يستخدم في علاج بعض الأمراض الجلدية مثل الحساسية والاكزيما ولكن لاينبغي استعماله لتحفيز نمو الشعر وبدلا من ذلك يمكنك الاستمرار في استعمال بخاخ مينوكسيديل ولابد من العرض علي طبيب الجلدية لفحص فروة الرأس والشعر لاستبعاد الإصابة بسبب آخر يؤدي للصلع كالتينيا أو الالتهابات الندبية

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
كلام الدكتور صحيح
استخدم الكريم كما وصف لك الطبيب واستخدم بعده المنوكسديل لكن الدرموفيت ميستخدمش ٣شهور طبعا