قلبي وجعني جدا وكل شويه احس بدوخه بتروح وتيجي وحاسه بتنميل في جسمي كله + حتي مخي حاسه ان في نمل بيمشي فيه + ان البراز بينزل معاه مخاط...

رقم الاستشارة الطبية: 43070
تاريخ الاستشارة: 13 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 255
زائر
قلبي وجعني جدا وكل شويه احس بدوخه بتروح وتيجي وحاسه بتنميل في جسمي كله + حتي مخي حاسه ان في نمل بيمشي فيه ..+ ان البراز بينزل معاه مخاط ابيض محاوطه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسه
الحالة النفسية
مش تمام اوي
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
كشفت طوارئ رسم قلب وسكر قالو كلو تمام بس برضو لسه حاسه بوجع ف قلبي جامد وتنميل

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
الاعراض الي بتحكيها بتشير الي وجود توتر شديد ادي الي somatisation يعني الجسم بيترجم الضغوط النفسيه علي انها الام عضوية
لكن اعملي تحليل صورة دم وtsh و فيتامين ب١٢ و فيتامين د
وجع القلب الي بتحكيه دي ممكن يكون شد عضلي أو التهاب غضاريف القفص الصدري
خدي ديمرا قرص كل ١٢ساعه لمده ٥ايام
اخرجي وغيري جو اقعدي في بحر وخضرة

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل أشعة صدروايكو وصورة دم كاملةوتحليل معامل وتحليل برازكامل وتحليل فيتامين د وب12 يمكن استخدام مليجا ق مرتين يوميا واوستيوكيرق مرة يومياً و ربنا يعافيكى