اقلعت عن ممارسة العادة السرية تماما من حوالي شهرين تقريبا. انا كنت بمارسها بأسراف شديد ويوميا لكني بطلت وهاخطب قريبا ان شاء الله وعايز اعرف ايه...

رقم الاستشارة الطبية: 43025
تاريخ الاستشارة: 12 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 567
زائر
اقلعت عن ممارسة العادة السرية تماما من حوالي شهرين تقريبا. انا كنت بمارسها بأسراف شديد و يوميا لكني بطلت وهاخطب قريبا ان شاء الله و عايز اعرف ايه الادوية اللي ممكن تعالج المشاكل اللي سببتها العاده و هل هناك فحوصات معينه احتاجها للاطمنأن ؟
ملحوظة انا مش بعاني من مشاكل معينه بس كنت حابب اطمأن بس
سؤال اخير: هل العادة السرية لها تاثير علي الصحة الانجابية ؟ و لا القدرة الجنسية فقط ؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
انا بحييك علي قرارك ده
استمر
انسي الموضوع ده وحترجع طبيعي بمجرد انك توقفه لمده ٩٠ يوم كامله
وان شاء الله ميكونش حصل مضاعفات
لو في انتصاب صباحي وعدم ارتخاء بعد الانتصاب بدقيقه يبقي انت كويس
مارس رياضه واشتغل والتزم بالصلاه حترجع احسن من الاول

Dr Eslam Mohamed

طبيب ممارس عام
لا يوجد مايدعو للقلق ، المشكله فى العادة السريه هيا اجهاد العضو و التغييرات النفسيه المصاحبه لها من قلة الارتضاء بالواقع فى الممارسه
عليك فقط ممارسه الرياضه مع الأكل الصحي البعيد عن الدهون الشديدة
إذا اردت الاطمئنان على الصحة الانجابيه يمكن عمل تحليل حيوانات منوية ولكنه لا ترابط بينه وبين العادة