انا عندي وجع حول عيوني وبأنفي ودماغي منمله وساعات بيجيلي فيها نغزه ووظائف دماغي حاسس ان هي مش زي الاول وعلي طول بسرح بعيني ومابعرفش اخد نفسي...

رقم الاستشارة الطبية: 42834
تاريخ الاستشارة: 9 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 254
زائر
انا عندي وجع حول عيوني وبأنفي ودماغي منمله وساعات بيجيلي فيها نغزه ووظائف دماغي حاسس ان هي مش زي الاول وعلي طول بسرح بعيني ومابعرفش اخد نفسي بالليل قبل ما انام

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
اردسولفين
تشخيص الطبيب
التهابات حاده في الجيوب الأنفية

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
غالبا دي شكوي التهاب جيوب انفيه
ارجو اخد قرص ميجاليز كل ١٢ساعه لمده اسبوع
واوجمنتين ١جم قرص كل ١٢ساعه لمده ٥ايام

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض تشير الي الإصابة باحتقان الحبوب الأنفية نتيجة التهاب أو حساسية
يتم التشخيص بفحص التجويف الأنفي وعمل أشعة مقطعية علي الرأس لتوضيح حالة الجيوب الأنفية بالجمجمة وإذا كانت بها انسداد أو افرازات تسبب الشعور بثقل بالرأس وتشوش بالرؤية وضعف التركيز والصداع
العلاج
Nasonex رش بالانف مرتين يوميا
Zithrocin 5oomg قرص قبل الافطار لمدة ثلاثة أيام
Alphinternقرص ثلاث مرات قبل الاكل بساعة
Levohistam 5mg قرص مرتين يوميا