الم مستمر في الكتف الشمال

رقم الاستشارة الطبية: 1593
تاريخ الاستشارة: 19 ديسمبر 2019
أجوبة: 1 / مشاهدات: 298
زائر
انا عندي الم في كفتي الشمال باستمرار مع العلم انى عندي 22 سنه وبلعب سباحه بربطه بس او بدهنه باى مسكن بس مش باخد حقن عشان الكورتيزون فا ياريت حد يقولى اى علاج من عير حقن ومش يكون مسكن وخلاص

العمر
الوزن

Dr. Aml Tolba

طبيب
السبب هو السباحة والمجهود الزائد. رجاءا اخذ قسط وفير من الراحة لحين التحسن تماما. وممكن اخذ حبوب فيتامين ب ١٢ بدلا من الحقن. يوميا قرص من الفيتامين مع المواظبة. واستمرى بالدهان واخذ مسكن ومضاد للالتهاب والتدفئة للمكان. واكرر الراحه التامه لحين الشفاء