دوخه جامده او زي دوران جامد اول لما احط راسي على مخده لما بنام على ضهري اول ما بقوم الصبح بحس راسب بتلف جامد وعيوني لدرجه بخاف اوي من شده دوران...

رقم الاستشارة الطبية: 41139
تاريخ الاستشارة: 27 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 263
زائر
دوخه جامده او زي دوران جامد اول لما احط راسي ع مخده لما بنام ع ضهري اول ما بقوم الصبح بحس راسب بتلف جامد وعيوني لدرجه بخاف اوي من شده دوران والله ياريت طمنوني ارجوكم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
أمراض مزمنة
ضغط شريان رئوي
أدوية مستخدمة
فلوتيفورم 50 ريسباتيو20 اكساميد5 بخاخ تيكانيز

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض التي لديك تحدث لعدة أسباب منها الإصابة بالأنيميا ، وجود مشكلة بمركز الاتزان بالاذن الداخلية أو المخيخ ، كعرض جانبي لبعض الأدوية التي تعمل علي انخفاض ضغط الدم أو بعض الأدوية الموسعة للأوعية الدموية منها أقراص respatio التي تتناولينها لعلاج ارتفاع ضغط الشريان الرئوي
يجب عمل اختبارات التوازن لدي طبيب الأنف والاذن والحنجرة مع عمل تحليل صورة دم كاملة ومتابعة قياس ضغط الدم
يمكنك تناول أقراص dramenex مرتين يوميا
Trental 200mg قرص مرتين يوميا