كنت عامل عمليه وانا صغير كانت ودني فيها ثقب وبعد ٧ سنين ظهرت نفس الاعراض تاني صديد لونه اسود ورائحته كريهه هل لازم تدخل جراحي تاني

رقم الاستشارة الطبية: 40879
تاريخ الاستشارة: 23 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 295
زائر
كنت عامل عمليه وانا صغير كانت ودني فيها ثقب وبعد ٧ سنين ظهرت نفس الاعراض تاني صديد لونه اسود ورائحته كريهه هل لازم تدخل جراحي تاني؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
تشخيص الطبيب
وجود ثقب في الأذن

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض تشير الي وجود التهاب بالاذن ويجب العرض علي الطبيب لفحص الاذن بالمنظار لتشخيص سبب الاعراض ، ليس شرطا أن تحتاج لإجراء جراحة فأحيانا تحتاج لعلاج دوائي