اجهضت فى الاسبوع الخامس وكتبتلى دكتورة برشام ميزوتاك ومضاد حيوى كان نازل علية دم فى الاول زى دم الدورة الشهرية بس خفيف دلوقتي بقى يزيد بتدريك...

رقم الاستشارة الطبية: 40036
تاريخ الاستشارة: 10 مارس 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 368
زائر
اجهضت فى الاسبوع الخامس وكتبتلى دكتورة برشام ميزوتاك ومضاد حيوى كان نازل علية دم فى الاول زى دم الدورة الشهرية بس خفيف دلوقتي بقى يزيد بتدريك علية بسيط هل النزيف هيفضل لاغاية امتة وهل بعد ما هاخد البرشام دة هيزيد قد اى ممكن يغرقنى وامتة احس بخطر واجرى على المستشفى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لآ يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
سقط

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
الميزوتاك من الادوية التى تسبب انقباض الرحم وان شاء الله بعد نزول الكيس الجنينى يقل الدم تدريجيا لكن اذا زاد وتسيب لكى فى هيوط بالدورة الدموية وانخفض الضغط والعلامات الحيوية غير مستقرةفعليك الذهاب إلى المستشفى أو مراجعة الطبيب وربنا يعافيك

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، من الأعراض الجانبية الشائعة لاستعمال ميزوتاك حدوث نزيف مهبلي ، يستمر النزف لفترة بعد نزول الكيس والجنين ويجب تعويض الدم المفقود حسب الكمية وإجراء تحليل صورة دم كاملة فقد تحتاجين فقط لاستعمال مكملات غذائية والاهتمام بالتغذية الجيدة وقد تحتاجين لنقل الدم طبقا لنتيجة التحليل