بقالي تلت سنين اعاني من نبيض في المعدة والكتف الأيسر وخلف الرأس وضيق التنفس عملت كل الفحوصات الطبية والتحليل وكله تمام الحمد رسم قلب وايكو وانزمات...

رقم الاستشارة الطبية: 39827
تاريخ الاستشارة: 7 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 391
زائر
بقالي تلت سنين اعاني من نبيض في المعدة والكتف الأيسر وخلف الرأس وضيق التنفس عملت كل الفحوصات الطبية والتحليل وكله تمام الحمد رسم قلب وايكو وانزمات القلب ومقطعيه علي الشريان التاجي والحمدلله ما فيش اي حاجه دلوقتي حاسس ان فيه تقل في مقدمه الراس وضربات قلبي قويه جدا علي جسمي ولاكن طبيعية جدا عند سمعها بالسماعه فيه نوبات من سرعة ضربات القلب مش عارف اعمل ايه ارجو الافاده

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مجال الموبيل
الحالة النفسية
اسوأ حالاتي
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
اندرال عند اللزوم
تشخيص الطبيب
حاله نفسيه

المرفقات

  • IMG-20200901-WA0043jpg.0.jpg
    IMG-20200901-WA0043jpg.0.jpg
    86.9 KB · المشاهدات: 72
  • IMG-20200901-WA0039jpg.0.jpg
    IMG-20200901-WA0039jpg.0.jpg
    84.7 KB · المشاهدات: 60
  • IMG-20200809-WA0009jpg.0.jpg
    IMG-20200809-WA0009jpg.0.jpg
    37.6 KB · المشاهدات: 51

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
حضرتك عملت رسم قلب بالمجهود. الايكو والتحاليل طبيعية أما الحالة النفسية سيئة ولا شك فى ان العامل النفسي له دور كبير على الصحة فعليك بالبعد عن كل ما يضايقك وتغيرت مودك ولا داعى للقلق عليك بالاسترخاءواستخدام الاندرال عند الاحساس بضربات القلب العالية مثلما نصحك الطبيب وربنا يعافيك