انا اختي كان عندها حمره وإخراج اتصلت بالصيدليه قالولي علي مضاد حيوي اسمه ميجا مكس ومسكن ايزامول وكريم فيوسيدرم الاول عملت قشره في اسبوع وخفت بس...

رقم الاستشارة الطبية: 39814
تاريخ الاستشارة: 6 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 346
زائر
انا اختي كان عندها حمره وإخراج اتصلت بالصيدليه قالولي علي مضاد حيوي اسمه ميجا مكس ومسكن ايزامول وكريم فيوسيدرم
الاول عملت قشره في اسبوع وخفت بس أهملت في المضاد الحيوي ومازلت بغير لها بفيوسيدرم والبيتادين بعد كده لحظت أن الخراج كبر وبقي في حاجات بيضا علي السطح عايزه اعرف ده ايه وعلاجه لو سمحت يادكتور

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
طبيعة العمل
بون عمل
تشخيص الطبيب
مازارتش طبيب

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
حضرتك لم تتحددى مكان الخراج لأن ده مهم وغالبا ان الخراج زادت فيه الخلايا الميتة والصديد ولابد من زيارة الطبيب لمعاينته ربما يحتاج يتنظف ويحتاج فتيل وربنا يعافيها