أنا طلعتلي ثعلبة في راسي في ثلاث اماكن وكنت اتعلاجت منها بس رجعت تاني وانا اصلا شعري خفيف وبيتسقط فاممكن استعمال اية عشان أنا نفسيتي تعبت جدا لما...

رقم الاستشارة الطبية: 39427
تاريخ الاستشارة: 28 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 292
زائر
أنا طلعتلي ثعلبة في راسي في ثلاث اماكن وكنت اتعلاجت منها بس رجعت تاني وانا اصلا شعري خفيف وبيتسقط فاممكن استعمال اية عشان أنا نفسيتي تعبت جدا لما بشوف شعري كدة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
تشخيص الطبيب
ثعلبة

المرفقات

  • IMG_20220228_111355.jpg
    IMG_20220228_111355.jpg
    2.7 MB · المشاهدات: 141

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك و
لا داعي للقلق ولكن عليك معرفة سبب العدوي وتجنب استعمال اداوات تمشيط شعر لاي شخص وكذلك تخصيا وساده ومنشفه مخصصه لشعرك..

وومع تكرر العلاج سوف تتحسن الحاله ومع استعمال بخاخ مونكسديل ١٠٪ ثلاث مرات يوميااا..

مع تمنياتي لكم بالصحه والعافيه