كشفت نسا وعظام دكتور العظام قال عندي حيل في الفخد وخدت علاج بس مش راح كشفت نسا قالت غده ليمفاويه وخدت علاج مش راحت دلوقتي اكشف تخصص ايه انا مش...

رقم الاستشارة الطبية: 38923
تاريخ الاستشارة: 19 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 333
زائر
كشفت نسا وعظام دكتور العظام قال عندي حيل في الفخد وخدت علاج بس مش راح كشفت نسا قالت غده ليمفاويه وخدت علاج مش راحت دلوقتي اكشف تخصص ايه انا مش بعرف اقعد فتره طويله منها وهل هي بتمثل خطوره

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
حلوه
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
قال ان عندي حيل في الفخد ودكتوره النسا قالت غده ليفاويه اخدت علاج بس مش راحت وهي دلوقتي بتوجع وبتكبر اكشف تخصص ايه تاني وهل هي تمثل خطوره ومش بعرف اقعد فتره طويله

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يمكنك العرض علي طبيب الجراحة بانك تعانين من تورم ، يلزم فحص ذلك التورم بواسطة الطبيب وعمل سونار أو أشعة رنين مغناطيسي وقد يحتاج اخذ عينة من التورم لتحليلها بمعمل تحليل الأنسجة لمعرفة الخلايا المحتوية عليها والوصول للتشخيص السليم