انا عندي ٣٨ سنه عامل عمليه في القلب مركب دعامتين في القلب في ٢٠١٩ والنهارده قمت من النوم بضربات قلب سريعه جدا بدون مجهود وبعدها لمده ٣ ثواني حسيت...

رقم الاستشارة الطبية: 38752
تاريخ الاستشارة: 15 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 252
زائر
انا عندي ٣٨ سنه عامل عمليه ف القلب مركب دعامتين ف القلب ف ٢٠١٩ والنهارده قمت من النوم بضربات قلب سريعه جدا بدون مجهود وبعدها لمده ٣ ثواني حسيت ان مفيش نبض خالص

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا يعمل حاليا
الحالة النفسية
مكتئب
أمراض مزمنة
القلب
أدوية مستخدمة
ادويه القلب

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب التوجه لطبيب القلب لعمل تخطيط للقلب عادي وبالمجهود
كذلك عمل ايكو لقياس كفاءة القلب ومعرفة سبب الاعراض ، قد يطلب الطبيب إجراء تحاليل اخري تخص مكونات الدم أو وظائف الغدة الدرقية إذا كانت فحوصات القلب طبيعية