من فتره روحت لدكتور باطنه عشان كنت بشتكى من نغزات قويه بتجيلى في بطنى بعد الاكل دايما مع انخفاض شهيه وعملت تحليل الجرثومة وكان ايجابى مع العلم أن...

رقم الاستشارة الطبية: 37731
تاريخ الاستشارة: 26 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 298
زائر
من فتره روحت لدكتور باطنه عشان كنت بشتكى من نغزات قويه بتجيلى ف بطنى بعد الاكل دايما مع انخفاض شهيه وعملت تحليل الجرثومة وكان ايجابى مع العلم أن الدكتور طلبت منى تحليل براز..وشكت أن فيه قرحه وبالفعل وصفتلى mucosta ولما بدأت كورس المضادات الحيويه بتاع الجرثومة مكنتش بعرف اكل ولا انام من الوجع بس بعدها الحمد لله الوضع اتحسن بس من فتره بدأت النغزات تجيلى جامده ومبعرفش اكمل اكلى..مع ملاحظه ان وزنى مش بيزيد ابدا بقاله سنتين..

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا استخدم ادويه

المرفقات

  • Screenshot_2022-01-26-14-15-39-684_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    Screenshot_2022-01-26-14-15-39-684_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    431.7 KB · المشاهدات: 136

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، من نتيجة تحليل البراز المرفق اتضح أنه طبيعي ولا توجد مشكلة الا وجود بعض خلايا الدم وذلك قد يكون نتيجة للإصابة بقرحة المعدة والتهاب جدار المعدة نتيجة الإصابة بالجرثومة
يرجي إعادة تحليل جرثومة المعدة. Helicobacter pylori igm ، قد تحتاجين لعمل منظار للمعدة لتأكيد تشخيص وجود قرحة من عدمه