لو سمحتم بنتي انجرحت كده وكنت محتاجه مرهم تجميل ما يسبش اثر ارجوكم لأنها بنوته وطفله مش مهم السعر المهم تكون كويسه

رقم الاستشارة الطبية: 36839
تاريخ الاستشارة: 9 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 292
زائر
لو سمحتم بنتي انجرحت كده وكنت محتاجه مرهم تجميل ما يسبش اثر ارجوكم لأنها بنوته وطفله مش مهم السعر المهم تكون كويسه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٢٠١٠٩_١٢٢٩١٩.jpg
    IMG_٢٠٢٢٠١٠٩_١٢٢٩١٩.jpg
    271.2 KB · المشاهدات: 114

Dr Marwa Ibrahim

الاخ الكريم ، لا ينبغي استعمال كريمات لاخفاء الندبات الا بعد شفاء والتئام الجرح تماما
العلاج
Bivatricin spray رش مرتين يوميا علي الجرح
Mebo كريم مرتين يوميا بعد رش الاسبراي بفترة لا تقل عن ساعتين
Maxilase شراب ٥سم ثلاث مرات قبل الاكل بساعة Curisafe 500 ٣،٥ سم ثلاث مرات يوميا
Catafly شراب ٣.٥ سم مرتين يوميا