صحيت من النوم على صوت ضربات القلب

رقم الاستشارة الطبية: 35790
تاريخ الاستشارة: 17 ديسمبر 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 496
زائر
من يومين قبل ميعاد نزول البيريود صحيت من النوم على صوت ضربات زي ضربات القلب كده فى ودني اليمين وانا عمرى ما اشتكيت بودنى اصلا قبل كده ومفيش اى وجع ولا دوخه ولا اى اعراض تانيه الا الضربات دى مزعجه جدا ومش عارفه انام و مفيش مسكن جايب نتيجه ودلوقتى البيريود نزلت وقربت تخلص وبرضو الصوت موجود ..دة حاجه خطيرة ؟ ولو فى علاج اية هو ولا لازم اعمل رنين واشعه زى ما قريت عالنت ؟ ارجو الرد وشكرا..

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مش بشتغل
الحالة النفسية
كويسه عادى
أمراض مزمنة
مفيش
أدوية مستخدمة
مفيش
تشخيص الطبيب
مروحتش لدكتور لسه

Dr Reem Elmahdy

استشاري الباطنة والسكر
دا معناه ان ضربات القلب سريعة شوية ومحتاج تعملى صورة دم لاستبعاد الانيميا وقياس ضغط الدم للاطمئنان فقط
وشكرا

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمة ، تشير الاعراض الي احتمال اصابتك باللنيميا التي تؤدي الي خفقان بالقلب ، تزداد الاعراض مع فقد الدم خلال الدورة الشهرية
يجب عمل صورة دم كاملة ، تخطيط للقلب ، ايكو
لاستبعاد اصابتك بمشكلة بالقلب او الصمامات تسبب الخفقان