يوجد مغص ما قبل الدوره وصداع والم بالظهر وقلق شديد ،هل ممكن يكون فى حمل

رقم الاستشارة الطبية: 23088
تاريخ الاستشارة: 26 أبريل 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 378
زائر
كان عندى خراج شديد بغده بارثولين وتم الشفاء منه بعد شهر ونصف كانت الدوره ضعيفه جدا خلال الوقت ده لا تذكر وبعدها بشهر مارس جت شديده جدا وقطع دم ثم هذا الشهر جت اول يومين طبيعى جدا وثالث يوم بسيط جدا واليوم الرابع عند المسح يظهر دماء داكنه ،هى اصلا ٦ ايام ومنتظمه وعملت اختبار حمل منزلى مرتين سالب ،يوجد مغص ما قبل الدوره وصداع والم بالظهر وقلق شديد ،هل ممكن يكون فى حمل او الاختبار اكيد او غير اكيد فى الوقت ده،ارجو حد يطمنى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
ليفوهستام لخساسبه الانف فقط
تشخيص الطبيب
لم ازر طبيب

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
لا يكون حملا انها الدورة ويفضل عمل سونار مهبلى لتقييم الرحم والمبيضين لاستبعاد اى اكياس او تكييس عليهم يجعل الدورة غير منتظمه هكذا.