انا عندى 21 سنه والدوره مش منتظمه عندى يعني بتتأخر 4 أو 5 ايام أما المره دي اتأخرت عشر ايام وقد تعرضت لحادث بشع فى منتصف الشهر الماضى وهو أن خطيبي...

رقم الاستشارة الطبية: 57358
تاريخ الاستشارة: 29 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 135
زائر
انا عندى 21 سنه والدوره مش منتظمه عندى يعني بتتأخر 4 أو 5 ايام أما المره دي اتأخرت عشر ايام وقد تعرضت لحادث بشع فى منتصف الشهر الماضى وهو أن خطيبي السابق حاول أن يغصبني عليه ولكن ربنا حماني منه على اخر لحظه ولم يستطع ادخال القضيب يعني انا لسه بنت ومفيش سائل منوى نزل منه عندى انا متأكده بس تأخر الدوره قالقني جدا وأخذت حقنة لوتوفلون امبارح ولسه الدوره منزلتش هل الحقنه دى تقدر تساعدني فعلا ولو لاقدر الله وصلت للحمل اي اللى ممكن ينتج ويحصل للجنين

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
لاأعاني من اي امراض نفسيه
أمراض مزمنة
لا شئ
أدوية مستخدمة
لوتوفلون
تشخيص الطبيب
مزورتش طبيب

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك , تاخر الدورة لديك ربما يكون نتيجة للضغط النفسي او نتيجة لاضطرابات هرمونية ولذلك يجب اجراء سونار علي الحوض لاستبعاد وجود تكيسات بالمبايض
كما يجب اجراء الفحوصات الاتية
cbc , serum ferritin
tsh
fsh ,lh
serum prolactin