موعد دورتي الاخيرة كان 30/1 ومفروض موعد التبويض يوم 14/2 وموعد الدورة 28/2 والدورة مجتش وعندي الم في بطني وظهري وجسمي وغممان نفس ودوخة بسيطة مستمر...

رقم الاستشارة الطبية: 56311
تاريخ الاستشارة: 7 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 158
زائر
موعد دورتي الاخيرة كان 30/1 ومفروض موعد التبويض يوم 14/2 وموعد الدورة 28/2 والدورة مجتش وعندي الم ف بطني وظهري وجسمي وغممان نفس ودوخة بسيطة مستمر بقاله 7 ايام اللي هما عدد ايام الدورة اللي مجتش عملت اختبار منزلي من ثلاث اياام وظهر فيه خط خفيف جدا بعد كام دقيقة بس مش متاكدة انه صح ده حمل والا ممكن ميكونش حمل واعمل تحليل او اختبار منزلي امتى ؟؟
شكرا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
79.5
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
هيربس شفاه بسيط/ التهابات مهبلية
أدوية مستخدمة
فلوكونازول ٢٠٠
تشخيص الطبيب
التهابات مهبلية

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، للتأكد يجب اجراء اختبار حمل بالدم serum bHCG
وجود خط ضعيف حالا مع تحليل الحمل المنزلي بالبول يدل علي وجود حمل ولا يجب الانتظار عدة دقائق