التهاب في الحشفه انا كنت في الجامعه ودخلت حمام الجامعه وكنت بتبول في حمامات الرجال وانا واقف وطرف القضيب لمس الرخام غصب

رقم الاستشارة الطبية: 55294
تاريخ الاستشارة: 14 فبراير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 1286
زائر
التهاب في الحشفه يادكتور انا كنت في الجامعه ودخلت حمام الجامعه وكنت بتبول في حمامات الرجال وانا واقف وطرف القضيب لمس الرخام غصب عني
وبعدها جالي الالتهاب دا وبقاله فترة ومش رادي يروح فممكن حل او علاج ومع العلم اني مروحتش لأي دكتور
انا كان في الاول في حكه بس راحت بعد ماستعملت مضاد حيوي بس مكملتش

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
-
أمراض مزمنة
-
أدوية مستخدمة
-
تشخيص الطبيب
-

المرفقات

  • IMG_20230214_061057.jpg
    IMG_20230214_061057.jpg
    824.4 KB · المشاهدات: 5,932

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يحدث الالتهاب الفطري نتيجة التعرض لعدوي من ملابس أو تراكم العرق أو ملامسة أجواء غير نظيفة كما حدث معك
يمكنك استعمال كريم daktacort ثلاث مرات مع تناول أقراص diflucan 150قرص واحد أسبوعيا لمدة أسبوعين