مساء الخير انا بخدم خدمة تطوعية ففى بنت شرحتلى قصتها ولأنى مش دكتورة مش عارفة الصح فين لو ممكن تفيدينى هى بنت عندها ٣٠ سنة وبقالها عشر...

رقم الاستشارة الطبية: 51716
تاريخ الاستشارة: 12 نوفمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 138
زائر
.
مساء الخير
انا بخدم خدمة تطوعية.
ففى بنت شرحتلى قصتها ولأنى مش دكتورة مش عارفة الصح فين .لو ممكن تفيدينى.
هى بنت عندها ٣٠ سنة. و بقالها عشر سنين بتمارس العادة السرية عن طريق ضم الفخدين بشدة جامد واحيانا وقت البريود ووجود الفوطة الصحية .
والبريود عندها بيحصل نتيجة نزيف شديد . فلما راحت لدكتور قال ممكن نتيجة العادة السرية ونقص الحديد .لانها عندها انيميا.
ساعات لما يحصل ضم الفخدين بيحصل دم ساعات وحرقان بس لما بتوقف الدنيا بترجع طبيعية.
هى خايفة تتجوز عشان الغشاء هل اتاذى ولا لا. اطمنها ولا اخليها تكشف.و صدرها كبيرة وهى سمينة فالدكتور قالتلها التخن بيزود الدورة الشهرية .
فهل الغشاء سليم.

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، زيادة الوزن احيانا يكون مصاحبا بالإصابة بمقاومة الأنسولين وحدوث تكيسات بالمبايض ، يؤدي ذلك إلي اختلال نزول الدورة
سلامة الغشاء يتم اكتشافه بالفحص الطبي وإذا لم يتم جرح الغشاء فهو سليم