ابني اتولد مفيش في جسمه حاجه بعدها بشهر ظهر بقعه بنيه في رجله وهو ٨ سنوات حاليا ومن سنه كده ظهر واحده كمان في دراعه وابني الثاني ظهر في رجله ودراعه

رقم الاستشارة الطبية: 50685
تاريخ الاستشارة: 18 أكتوبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 133
زائر
ابني اتولد مفيش في جسمه حاجه بعدها بشهر ظهر بقعه بنيه في رجله وهو ٨ سنوات حاليا ومن سنه كده ظهر واحده كمان في دراعه وابني الثاني ظهر في رجله ودراعه من سنتين كده وهو ١٢ سنه دلوقت وبنتي لسه مولوده ظهر بقعه في رجلها بعد ولادتها بشهر أصبح اولادي الثلاثة عندهم البقع دي عايزة اعرف ايه دي وعلاجها ايه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٢١٠١٧_١٥٠٥٠٤.jpg
    IMG_٢٠٢٢١٠١٧_١٥٠٥٠٤.jpg
    3 MB · المشاهدات: 52

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ربما تكون هذه البقعه نتيجه وجود ضعف الشعيرات الدمويه او نقص بالصفائح الدمويه ويسبب ذلك وجود نزف تحت الجلد مع التعرض لاقل خبطه واحيانا بدون ذلك ولذلك يجب عمل الفحوصات الاتيه
Coagulation profile
CBC