انا حملت في توأم وحاليا في الشهر الثالث جيت اعمل سونار قالولي انتي حامل في واحد داخل الرحم وواحد خارج الرحم فانصدمت واستشرت دكتوره تانيه قالولي...

رقم الاستشارة الطبية: 44402
تاريخ الاستشارة: 4 يونيو 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 704
زائر
انا حملت في توأم وحاليا في الشهر الثالث
جيت اعمل سونار قالولي انتي حامل في واحد داخل الرحم وواحد خارج الرحم فانصدمت واستشرت دكتوره تانيه قالولي الاتنين خارج الرحم ولازم يتشالو في الشهر التاني وبكره رايحه المستشفى اشيلهم
انا نفسيتي ادمرت ممكن تقولولي اعمل اي؟؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
مستقره
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
جستارال ج

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، للتاكد يجب عمل سونار مهبلي لتأكيد وجود مكان الحمل وعدد الاجنة
وينبغي التعامل سريعا مع الحمل خارج الرحم منعا لحدوث مضاعفات خطيرة
وبإذن الله تستعيدي صحتك وتمر الأزمة سريعا