لو سمحت انا كل اما اخرج واركب مواصلات فى الصيف بس بحس ب حر وبعد ه بحس انى هبطانه مع انى ببقى واكله وان هيغمى عليا وقولونى بيشد عليا ولازم اروح...

رقم الاستشارة الطبية: 43753
تاريخ الاستشارة: 23 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 398
زائر
لو سمحت انا كل اما اخرج و اركب مواصلات فى الصيف بس بحس ب حر و بعد ه بحس انى هبطانه مع انى ببقى واكله و ان هيغمى عليا و قولونى بيشد عليا و لازم اروح الحمام و بنزل من المواصلات لازم اقعد و اريح و مش بستريح غير لما ادخل الحمام و بطنى تفضى ممكن اعرف ده ايه و ليه علاج ولا لا

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
الحر والعرق بيفقد الجسم الاملاح والماء ولذلك ممكن تحسى بهبوط وبالنسبة للقولون ممكن تكونى بتعانى من التهابات بالقولون او القولون العصبى ولذلك لا تستريحى ألا بعد دخول الحمام واخراج الغازات والبراز فعليك ياستخدام دوجماتيل ق للقولون وسبازموديجستين ق وسط الاكل وفيتازنك ك مرة يومياً والاكثار من السوايل وشرب الماء ويمكن عمل تحليل غدة درقية وسكر تراكمى وصورةدم كاملة وبراز. للاطمءنان ومتابعة الضغط والعلامات الحيوية وربنايعافيك

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
ده عاده motion sickness
يعني دوار مواصلات بيحصل عند بعض الناس نتيجه حساسيه الاذن الداخليه للحركه
خدي ايزادوكسين قرص قبل النزول من البيت بساعه