اشعر بضيق في الصدر مع الاحساس بهبوط وتنميل اعلي الرأس وتظهر غمامة بيضاء امام عيني لمدة ٥ دقائق او ١٠ ثم تزول

رقم الاستشارة الطبية: 43727
تاريخ الاستشارة: 23 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 217
زائر
اشعر بضيق في الصدر مع الاحساس بهبوط وتنميل اعلي الرأس وتظهر غمامة بيضاء امام عيني لمدة ٥ دقائق او ١٠ ثم تزول

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
روماتويد
أدوية مستخدمة
بريدنيزلون ٥ مج

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
عليكي بالتوجه فورا لقياس ضغطك ٣ايام متتاليه وكشف قاع عين وعمل رسم قلب وايكو
خللي بالك الغمامه دي ممكن تكون transient ischemic attack
يعني انتي معرضه يحصلك جلطه لاقدر الله لأن دي مباديء جلطه مخ
قيسي سكر تراكمي وصايم وبعد الاكل بساعتين ودهون ثلاثيه وكولسترول وddimer و inr

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل صورة دم كاملة وتحليل فيتامين ب12 ومعامل الألتهاب وفحص نظرللاطمءنان كما انك تستخدمين كورتيزون لعلاج الروماتزيمى فعليك بمتابعة الضغط وعمل تحليل سكر تراكمى والعامل الروماتزيمى و يمكنك استخدام فيتامونت ك وفيتامين ب12امبول واتباع نظام غذاءى صحى وربنايعافيك