لي فتره احس باحساس تعب صداع شديد وتعب عموما مثل وجع اعصاب واحساس بترجيع لما اتضايق او اتعصب وزاد الامر عليا ان دماغي توجعني اوي وابدا احس بغيبوبه...

رقم الاستشارة الطبية: 43543
تاريخ الاستشارة: 20 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 458
زائر
لي فتره احس باحساس تعب صداع شديد وتعب عموما مثل وجع اعصاب واحساس بترجيع لما اتضايق او اتعصب وزاد الامر عليا ان دماغي توجعني اوي وابدا احس بغيبوبه و نزل دم زي العاب من فمي من كام ساعه فعايز اعرف اعمل ايه ولا اعمل اشعه ايه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مبرمج
الحالة النفسية
تعبانه
أمراض مزمنة
انزلاق غضروفي فقط
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
كان من فتره و كان علشان تعب ضهري فقط

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل تحليل غدة درقية وتحليل صورة دم كاملة ومعامل الألتهاب وعوامل نزف وتجلط واشعة على المخل للاطمءنان وقياس الضغط والعلامات الحيوية ويمكنك استخدام فيتازنك ك وفيتاسيد اقراص فوار وباندول ق وفيتامين ب12 امبول ومراجعةالطبيب اذا لزم الامر وربنا يعافيك

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
دي غالبا اعراض ضغط نفسي وعصبي
لكن الاول نستبعد الاسباب العضويه
ارجو قياس الضغط ٣ ايام متتاليه
ارجو عمل تحليل cbc وtsh و فيتامين ب١٢ وفيتامين د
وسكر تراكمي