اعانى من ارتفاع الضغط وزيادة فى نسبة الكرياتينين وزيادة فى نسبة الالبومين واخذت تريتاس 5 الا انني وجدت تورم في الشفه

رقم الاستشارة الطبية: 43290
تاريخ الاستشارة: 16 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 464
زائر
اعانى من ارتفاع الضغط وزيادة فى نسبة الكرياتينين وزيادة فى نسبة الالبومين
واخذت تريتاس 5
الا انني وجدت تورم في الشفه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
موظف
الحالة النفسية
جسظه
أمراض مزمنة
الضغط
أدوية مستخدمة
تريتاس . كريستوفر. زلوريك
تشخيص الطبيب
ارتفاع الضغط . وجود مشاكل في الكلى

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
يجب زيارة طبيب الباطنه للتأكد إن مفيش ورم ف الرجلين وأسفل الضهر
ولان التورم ممكن يكون بسبب مشكله الكلي والبروتين الي بيفقد من الجسم
أما لو مش ده السبب ممكن يكون تحسس من علاج الضغط ساعتها حتوقفيه وتاخدي بديل

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل عمل أشعةعلى البطن والحوض وو ظايف كبد ووظايف كلى وcrp وتحليل بول كامل ووظايف كلى. ،Albumin creatin.Ratio,cbc ويمكنك استخدام ليفوهبستا م ق والبعد عن الحوادق واالتوابل والبعد عن الاكل السبيسي ومراجعةالطبيب اذا لزم الامر وربنا يعافيك