خلع في الكتف وأنخلعت أكثر من مره وهذا الشي مش مخليني أدافع عن نفسي

رقم الاستشارة الطبية: 42969
تاريخ الاستشارة: 11 مايو 2022
أجوبة: 3 / مشاهدات: 447
زائر
عندي خلع في الكتف وأنخلعت أكثر من مره وهذا الشي مش مخليني أدافع عن نفسي , ما العمل ؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
عسكري
الحالة النفسية
سيئه نوعا ما
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
مع الاسف كل مرة بتتخلع فيها بتخليك المرة الي بعدها عرضه الخلع اكتر واسرع
لان بيحصل زي ترهل ف الاربطه الموجودة في المفصل والكبسوله بتاعه المفصل
حاول تبعد عن العنف عل اد ما تقدر
مش لازم الواحد ياخد حقه بايده
ممكن التفاهم بالكلام
ربنا معاك

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الخلع المتكرر لمفصل الكتف يدل علي الحاجة للعرض علي طبيب العظام للإصلاح جراحيا حيث يتم تدعيم الأربطة لتقريب العظام وتقليل الفجوة بالمفصل التي تسمح للعظام بالابتعاد وحدوث الخلع

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
عندي خلع في الكتف وأنخلعت أكثر من مره وهذا الشي مش مخليني أدافع عن نفسي , ما العمل ؟
أهلاً بك

من الضروري عمل فحص لدى طبيب اختصاصي أمراض جراحة العظام، قد تحتاج إلى جراحة لعلاج المفصل ، تجنب أي تعرض للعنف . نتمنى لكم السلامة والعافية.