لو سمحت نبضات قلبي مش مضبوطة وحاسة بوجع في صدري والمفاصل وجعاني وحاسة ايدي ورجلي متخدرين مع حرقان فى العين ووجع بطن هذة اعراض اية

رقم الاستشارة الطبية: 42810
تاريخ الاستشارة: 9 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 300
زائر
لو سمحت نبضات قلبي مش مضبوطة وحاسة بوجع في صدري والمفاصل وجعاني وحاسة ايدي ورجلي متخدرين مع حرقان فى العين ووجع بطن هذة اعراض اية

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
لو سمحت نبضات قلبي مش مظبوطة وحاسة بوجع فى صدرى والمفاصل وجعانى وحاسة ايدى ورجلى متخدرين مع حرقان فى العين ووجع بطن هذة اعراض اية
أهلاً هدير
قد تكون الأعراض ناتجة عن الإصابة بأحد امراض الاعصاب يجب زيارة طبيب للفحص و تحديد السبب ، يجب عمل الفحوصات الطبية الآتية كذلك لاستبعاد وجود خلل في القلب ،
CBC
Blood pressure
Random blood glucose
ECG
يمكن أخذ العلاج الآتي مؤقتاً لحين الذهاب الى الطبيب :
R. Milga tab
قرص كل 12 ساعة لمدة أسبوع .
نتمنى لكم السلامة والعافية.

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم لو الاعراض دي مش مزمنه ممكن تكون اعراض كورونا
لو مزمنه ف
أعراضك لها اسباب عديده ممكن عضوي مثل زياده هرمون غده درقيه أو نقص فيتامينات وأنميا أو سبب نفسي
انا عايزة استبعد مرض مناعي تاني بتحليل ارجو عمله
لو كل التحاليل سلبيه حنعمل رنين علي المخ
اعملي cbc وcrpوtsh وesr و antidsdna و فيتامين ب ١٢وفيتامين د
وفرتين وd dimer ورسم قلب
مؤقتا خدي اميونوماش قرص يوميا لمده ١٠ايام