من حوالي شهرين الكلب عملي خربوش بسنه ومخدتش لقاح ولا اي حاجه لحد ما عرفت أنه شاكين أن عنده داء الكلب من ساعته وانا حالي حاله زعر وعملت التحليل ده

رقم الاستشارة الطبية: 42776
تاريخ الاستشارة: 8 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 398
زائر
من حوالي شهرين الكلب عملي خربوش بسنه ومخدتش لقاح ولا اي حاجه لحد ما عرفت أنه شاكين أن عنده داء الكلب من ساعته وانا حالي حاله زعر وعملت التحليل ده

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
قلق وتوتر
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٢٠٤٢٨_١٦٥٥١٧.jpg
    IMG_٢٠٢٢٠٤٢٨_١٦٥٥١٧.jpg
    58.3 KB · المشاهدات: 89

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لا متقلقش خير إن شاء الله باذن الله مش حيحصل حاجه بس تاني مرة لو حصل كده لازم تجري تاخد اللقاح
حاول تاخد اللقاح دلوقت عشان لو حصل كده تاني

Dr Eslam Mohamed

طبيب ممارس عام
فترة حضانه مرض السعار قد تصل ل ٩٠ يوم وتتمثل الاعراض فى سخونيه ورعشه وصعوبه بلع واعراض اخرى
يجب مبدأيا عمل تحليل سعار للكلب نفسه فى مديرية الطب البيطرى وإذا ثبت أن الكلب مصاب بالسعار
...
يجب عليك زيارة اقرب مستشفى حميات ، إذا امكن وأخذ حقنة اجسام مضاده