لي فتره كبيره لا أكل جيداً ومن اقل أكل أشعر اني شعبت وبطني امتلأت أصاب كتيراً باسهال ووجع في البطن وووزني ينزل بطريقة غير طبيعيه

رقم الاستشارة الطبية: 42656
تاريخ الاستشارة: 6 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 312
زائر
لي فتره كبيره لا أكل جيداً ومن اقل أكل أشعر اني شعبت وبطني امتلأت. أصاب كتيراً باسهال ووجع في البطن وووزني ينزل بطريقة غير طبيعيه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
عامل
أمراض مزمنة
لا

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل تحليل براز كامل وصورة دم كاملة وتحليل غدة درقيةوسكر تراكمى وتحليل جرثومة المعدة وعمل أشعةتليفزيونية على البطن والحوض لمعرفة سبب انقاص الوزن ويمكنك استخدام انتينال ك الأسهال وسبازمو ديجستين وسط الاكل ومراجعةالطبيب اذا لزم الامر للفحص وربنايعافيك

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
بالنسبه لفقد الشهيه ممكن يبقي له اسباب كتيرة ممكن أنميا وممكن خلل بوظائف الكبد أو الاصابه بفيروسات الكبد مثل فيرس A
ارجو عمل تحليل وظائف كبد وفيروسات كبد ووظائف كلي وتحليل tsh وتحليل بول ومزرعه براز ولاستبعاد مرض أمعاء مناعي يسمي كرون أو مرض قولون تقرحي ممكن نعمل تحليل اسمه ana ولو احتاج الأمر ممكن نعمل منظار قولون وطبعا سكر تراكمي وسكر صائم وبعد الاكل بساعتين وخلي بالك الاسهال المزمن ممكن يكون له سبب اخر وهو حساسيه دقيق أو حساسيه البان لذلك ممكن نعمل تحليل ige ونمنع اللبن ومنتجاته اسبوعين لو محصلش اسهال يبقي حساسيه لبن ونمنع الدقيق بجميع مشتقاته اسبوعين لو الاسهال وقف يبقي حساسيه دقيق
اتمني لك العافيه