كنت بلعب عقلة ووقعت على ضهري ومكنتش قادر اتنفس واتعورت في ظهري من حوالي سنتين وعندي دلوقتي خطوط حمراء وبيضاء بالعرض في ظهري شبه الستريتش ماركس

رقم الاستشارة الطبية: 42613
تاريخ الاستشارة: 5 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 361
زائر
كنت بلعب عقلة ووقعت على ضهري ومكنتش قادر اتنفس واتعورت في ظهري من حوالي سنتين وعندي دلوقتي خطوط حمراء وبيضاء بالعرض في ظهري شبه الستريتش ماركس

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن تستخدم كريم يحتوي علي فيتامين ا لانه يساعد علي بناء الكولاجين ف الجلد بس الافضل تبعت صورة أو تزور طبيب جلديه ليشخص حالتك اولا

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
كنت بلعب عقلة ووقعت على ضهري ومكنتش قادر اتنفس واتعورت في ضهري من حوالي سنتين وعندي دلوقتي خطوط حمراء وبيضاء بالعرض في ضهري شبه الستريتش ماركس
أهلاً بك احمد
تظهر الخطوط في الظهر نتيجة لزيادة الوزن في وقت قصير أو نتيجة للتخسيس السريع ، تكون عبارة عن شد الجلد في مناطق معينة ، علاجها السريع و المضمون هو عمل جلسات الليزر ، لذا يجب العرض على طبيب اختصاصي أمراض جلدية. نتمنى لكم السلامة والعافية.