ظهري على طول بيوجعنى من نصف الظهر لفوق والاكتاف من الخلف لما بعمل اي مجهود حتى لو بسيط بلاقي وجع شديد في احد الاكتاف من الخلف وساعات اماكن العضلات...

رقم الاستشارة الطبية: 42577
تاريخ الاستشارة: 4 مايو 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 215
زائر
ظهري على طول بيوجعنى من نصف الظهر لفوق والاكتاف من الخلف لما بعمل اي مجهود حتى لو بسيط بلاقي وجع شديد في احد الاكتاف من الخلف وساعات اماكن العضلات بتوجعنى لو مشيت كتير وعضلات الايد وتحت الركبه والمشكله دى من اكتر من سنتين مع العلم انا من كتر الوجع مش بعرف افرد ظهرى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
متغيره المزاج بشكل دائم

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الف سلامه عليكي اعملي تحليل كالسيوم ف الدم وفيتامين د وقياس هشاشه عظام و esr و crp و رنين ع المخ وتحليل anticcp و تحليل antidsdna وصورة
دم كامله وارجو زيارة طبيب روماتزم ومفاصل خدي بروفين مسكن بعد الاكل كل ٨ساعات لمده ٥ايام وادهني اكتافك كريم الجازون