وجع في الرجلين في سن المراهقة

رقم الاستشارة الطبية: 11962
تاريخ الاستشارة: 9 سبتمبر 2020
أجوبة: 4 / مشاهدات: 248
زائر
انا ابني عنده 14 سنة وبيشتكي من وجع في رجليه الاتنين. روحت لدكتور عظام عمل اشعة وتحاليل ترسيب واورام الحمد لله طلعو كويسين وادالة دواء بس الوجع زي ما هو مش عارف اروح لدكتور تخصصة اية عشان اكشف عندة

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr. Mohamed Hassan

طبيب الأسرة
شائع فى هذا السن الالتهابات الروماتزمية بالمفاصل و هذا يتطلب عمل تحليل ميكروب سبحى ASOT لتحديد وجوده من عدمه و اذا وجد ايجابية التحليل يتم عرضه على أخصائى أمراض باطنية

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
قد يعاني من التهاب نتيجة روماتيزم لا قدر الله.. و لذلك ينصح بتكرار تحليل سرعة الترسيب و عمل تحليل ميكروب سبحي و عرض النتيجة ع طبيب أخصائي باطنة ذو خبرة... مع التمنيات بالشفاء العاجل

Dr. Rasha Gamal Eldin

أخصائي جلدية وتناسلية وتجميل وتغذية علاجية
مع إعادة تحاليل الترسيب وASOT
يجب عمل دوبلر ورسم اعصاب والعرض ع دكتور اعصاب

Dr. Shorouk Zamzam

طبيبة أطفال وباطنة
هذا السن شائع به الم الارجل ومن بعد استبعاد اي تشخيص مرضي من الممكن ان تكون طفرات نمو