وجع في البطن

رقم الاستشارة الطبية: 25055
تاريخ الاستشارة: 12 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 391
زائر
حاسس بوجع في بطني فضلت واجعاني يوم كامل بعد كدا بقيت لما اكل اول الاكل ماينزل احس بقرصة كدا في بطني الموضوع ده بقاله تلت ايام

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Shrouk Hamed

طبيب باطنة عامة
قد يكون هذة الاعراض نتيجة ألتهاب المعدة..ينصح بتجنب المنبهات والاكل الحار و التوابل وشرب كميات كافيه من السوائل الدافئة..كما أنه من الممكن الاستعانه بأحد أدوية مضادات الحموضة.

Dr Eman Mohamed

طبيبة جهاز هضمي وكبد وأمراض معدية
قد تكون هذه التهابات بالمعده ..هل انت مدخن؟ او تأخذ مسكنات لفترات طويلة ؟
انصحك بعمل تحليل ميكروب حلزوني بالبراز ايضا H.pylori Ag in stool.