هل تم حدوث حمل اذا نزل دم خفيف قبل موعد الدورة

رقم الاستشارة الطبية: 27662
تاريخ الاستشارة: 28 يوليو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 354
زائر
الدورة الا فاتت اخدت شريط ليترازول من رابع يوم الدوره وبعده اخدت ابرة ايبفاسى الشهر ده الدوره جت بدرى يوم عن ميعادها ونزلت يومين فقط وانقطاعت وكانت خفيف عن الطبيعى وعلى طول بتكون ٤ايام

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
حمض الفوليك

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك

لا يمكن التأكد من حدوث الحمل الا في حالة انقطاع الدورة الشهرية أو تأخره عن ميعادها لأن وجوده ولو بكميه قليلة في ميعاده أو قبله بيوم ليس علامة على الحمل..

وكذلك للتأكد يتم عمل تحليل دم للحمل الإثبات اوالنفي لحدوث الحمل.....

مع تمنياتي لكم بالصحه والعافيه..