هبوط ودوخة وتعب مستمر

رقم الاستشارة الطبية: 10297
تاريخ الاستشارة: 31 يوليو 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 398
زائر
ايه اللي يخلي حد يبقي هبطان و دايخ و تعبان عليطول بقاله شهور لدرجة انه معادش عارف يعيش ولا يعمل حاجه و بقي نايم في السرير عليطول، لو المشكلة مش مشكلة ضغط ولا سكر و مفيش انيميا و الغده الدرقية كويسة و القلب سليم؟ من فضلكم قولوا كل الاسباب المحتتمة متقولوش سبب واحد. و التهب شديد جدا مش تعب عادي يعني الموضوع مش هبيقي بسبب شئ بسيط

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
None

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
يمكن عمل تحليل وظائف كبد و كلي و عمل أشعة ct على القفص الصدري للإطمئنان على صحة الرئتين ففي هذه الحالة نحتاج إلى الإطمئنان على صحة الجسم ككل و عمل check up كامل للإطمئنان.. و قد يكون العامل نفسي أيضا نتيجة المرور بمشكلة أو ضائقة ما.. مع التمنيات بالشفاء العاجل