نبضه في صدري كأنها تأخذ روحي

رقم الاستشارة الطبية: 8543
تاريخ الاستشارة: 8 يونيو 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 230
زائر
انا مضايقه بقالي اسبوع من 3ايام حاسه عندي زي نبضه بتيجي في صدري من النصف بتحصل في ثانيه بحس بتاخد روحي بس في ثانيه وترجع تاني هل ده عادي

الجنس
أنثى
العمر
أمراض مزمنة
انا اصلا بحس بضيق تنفس لمه بتعصب

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
التوتر والضغط النفسي يوثر على التنفس والقلب
يفضل اجراء تحليل دم وخضاب
مع محاولة الاسترخاء وتخفيف التوتر

Dr. Gihan Anwar

استشاري باطنة عامة وأمراض روماتيزم ومناعة
بسبب التوتر والعصبيه قد ترتفع بعض الهرمونات بالدم مثل الادرينالين فيسبب اختلاف بالاشارات الكهربيه الخاصه بالقلب
انصحك بتقليل التوتر والاسترخاء قدر الامكان وتقليل المنبهات والغازيات ومشروبا ت الطاقه وممارسة رياضه خفيفه
وانصح ايضا بعمل تحليل للغدة الدرقيه tsh لان فرط نشاط الغدة قد يسبب نفس الاعراض من التوتر واضطراب نبضات القلب