مشكلة فى العصب الخامس

رقم الاستشارة الطبية: 241
تاريخ الاستشارة: 12 نوفمبر 2019
أجوبة: 1 / مشاهدات: 447
زائر
انا عندي مشكلة فى العصب الخامس وجربت انواع عديدة من الادوية ومن شدة الالم اصبحت اتناول الترمادول ولكنى قدمت فى وظيفة وهذه الوظيفة سوف يطلبون منى تحليل سموم فايه اللى ممكن اعملو بحيث انها متظهرش فى التحاليل ناس قالتلى اشرب خل التفاح مع البريل لكن انا محتار

فارجو الافادة وجزاكم الله خير

انصح حضرتك بضروره التوقف عن اى مسكنات عشوائيه تندرج تحت المحظورات وبدون وصفه طبيه والتوجه للطبيب المعالج لفحصك واتخاذ الاجراء اللازم ووصف الادويه التى تساعد على استرخاء العضلات وتمنع تهيج العصب او تحسسه