مريض كورونا وعندي الحراره غير مستقره

رقم الاستشارة الطبية: 37199
تاريخ الاستشارة: 16 يناير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 206
زائر
لو سمحت انا مريض كورونا من يوم الأربعاء و عندي الحراره مش مستقره الصبح كويسه و بالليل مرتفعه ل ٣٨.٥ و ارجع اخد مخفضات و مسكنات ، اعمل ايه فيه الحراره دي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محاسب
الحالة النفسية
زهقان
أمراض مزمنة
الضغط مرتفع
أدوية مستخدمة
با امول و بنادول و ايفاستين و بخاخات للصدر فوراديل و ملفونايظ و كنكور ٥ بلس
تشخيص الطبيب
برجاء الافاده عن التحكم في الحراره

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، ارتفاع الحرارة وتفاوتها خلال اليوم من اعراض الاصابة بفيروس كورونا
يمكنك بالاضافة الي العلاج المتناول استعمال العلاج التالي
Zithrocin 500 قرص قبل الافطار بساعة
Zinc ACE قرص مرتين يوميا بعد الاكل
مع الاهتمام بالتغذية الجيدة وتناول الخضروات والفواكه خاصة المحتوية علي فيتامين سي كالبرتقال واليوسفي والجوافة والكيوي

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم مرحبا بك
الحرارة عند مريض كورونا تكون فى بعض الاحيان خفيفة ومتقطعة (بتجي وبتروح) وعليك الحذر اذا استمرت او زادت فى الحدة
فيجب عمل تحليل d dimer وقياس الاكسجين بالدم
وللسيطرة على الحرارة تناول دوليبران قرص كل 6 ساعات مع الكمادات والاكثار من المشروبات
والاهتمام بالتغذية السليمة
شافاك الله وعافاك