غثيان ورغبة في القيء والنوم بعد اصطدام قوي بالرأس

رقم الاستشارة الطبية: 18186
تاريخ الاستشارة: 31 ديسمبر 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 697
زائر
تعرضت من 4 ايام لاصطدام قوي بالرأس و جالي بعديه صداع قوي جدا في دماغي و اخدت مسكنات و مراحش و حصلي قئ في اليوم ده من شدة الصداع، و تاني يوم الصداع راح بس فضل عندي حالة غثيان و رغبة في القئ كدة و دايخ و رغبة في النوم و تثاؤب كتير لكن مفيش دوار و بعد اربع ايام الغثيان راح بس في دوخة كدة و ازعاج كل ما بتحرك او بمشي فهل كدة المفروض اقلق ان حصل مشكلة ما ولا ده تأثير طبيعي للخبطة هيقعد فترة ويروح ؟

مع العلم : اني في نفس الفترة اكتشفت اني عندي جرثومة المعدة + كنت عامل رنين و رسم مخ و اشعة مقطعية من قرابة شهرين

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr. Gihan Anwar

استشاري باطنة عامة وأمراض روماتيزم ومناعة
ا للاطمئنان ينصح بعمل رنين مغناطيسي على الدماغ حديث لان رنين من شهرين لن يوضح اثر الاصطدام الجديد
وخاصة انك عانيت من قيء حتى لو مصاحب للصداع

Dr. Moshira Hussein

طبيب جلدية
اذا كانت اصابة الرأس مصاحبة بالقيء او الغثيان او الدوخة فيفضل عمل مقطعية لاستبعاد حدوث ارتجاج.