عدم نمو الشعر في مكان دمل في الرأس

رقم الاستشارة الطبية: 38990
تاريخ الاستشارة: 20 فبراير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1561
زائر
انا اصبت بدمل في الرأس من مدة وكان بيكون فيه صديد اصفر ودم مش نضيف ومع الوقت والتطهير فيه اتعالج ولكن سبب في مكانه عدم نمو الشعر زي مموضح في الصورة فهل الشعر ممكن يطلع تاني او في علاج لذلك

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
الحمد لله
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
التطهير بيتادين و اخد مضاد حيوي ومسكن لما كان فيه دمل
تشخيص الطبيب
لا يوجد مش زرته

المرفقات

  • IMG_20220220_153734.jpg
    IMG_20220220_153734.jpg
    2.8 MB · المشاهدات: 1,233

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
السلام عليكم انا اصبت بدمل في الرأس من مدة وكان بيكون فيه صديد اصفر ودم مش نضيف ومع الوقت والتطهير فيه اتعالج ولكن سبب في مكانه عدم نمو الشعر زي مموضح في الصورة فهل الشعر ممكن يطلع تاني او في علاج لذلك
اهلا بك
عادة يؤثر الالتهاب المزمن على نمو الشعر في نفس المنطقة من الشعر لذا يجب المتابعة مع طبيب جلدية لفحص بصيلات الشعر. نتمنى لكم السلامة والعافية

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
يمكن مع العدوى الشديدة والاصابة البكتيرية تضر بصيلات الشعر يجب الفحص الجيد عند طبيب الجلدية لايجاد الحل المناسب