ضيق تنفس مع سلامة الفحوصات

رقم الاستشارة الطبية: 28073
تاريخ الاستشارة: 8 أغسطس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 555
زائر
انا شاب مدخن للسجائر بقالى ٥ سنين و عندى قلق و توتر شديد دايما و من حوالى شهرين جالى عرض ضيق تنفس احساس ان الهواء مش بيصل لعمق الرئه و لما روحت بسرعه للدكتور بعد الكشف بجهاز قالى معندكش اى حاجه و فعلا بعدها مفيش اى حاجه بعدها برضوا بحوالى يومين حسيت بخنقه تانى و لما روحتله تانى قالى برضوا انى معنديش حاجه و ان انت واهم نفسك و بعدها قعدت مده فعلا بتنفس طبيعى بس من حوالى اسبوع جالى ضيق التنفس دا تانى و المره دى طول اى حله يا دكتور
و شكرا لحضرتك مقدما

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
التهاب فى الحلق
تشخيص الطبيب
ليس لدى شئ

Dr Zahraa Abd El-Hamid

أخصائي طب الأسرة
انصحك بالتوقف عن التدخين لانه يؤثر سلبي على وظائف التنفس ولكن الأعراض التي تعاني منها قد تكون أيضا بسبب اضطراب نفسي او حالة مزاجية سيئة تظهر في صورة ضيق في التنفس وخاصة بعد ان قام الطبيب قام بفحصك وأكد علي سلامتك من اي مرض عضوي لذلك انصحك بعرض نفسك علي طبيب أمراض نفسية لمساعدتك في التخلص من القلق والتوتر والأعراض السلبية المسيطرة عليك