صعوبة في المشي لطفل عمره 9 سنوات

رقم الاستشارة الطبية: 24301
تاريخ الاستشارة: 28 مايو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 320
زائر
كنت عايز رأي حضرتك في حاله لطفل هو سنه ٩ سنوات من اسبوعين بدأ يشكي من رجله و كان فيه صعوبه في المشي وكانت الشمال ولما سألته قالي انه وقع واتخبط في عظام الحوض
بعدها بدا انه مش قادر يسند نفسه ويحمل على رجله خالص
عرضته ع دكتور عظام فحصه وعمل اشعات علي الحوض ورنين علي الاسبين كله تمام مفيش اي مشاكل خالص
عملتله مقطعيه ع المخ و نورمال
عملته صورة دم و سكر و كالسيوم وصوديم وبوتاسيوم

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا

Dr Samar Yehia

أخصائي طب الكبد في الأطفال
هل الالم او التنميل بالرجل متصاعد من القدم لاعلى
ام الم اثناء الحركة
اذا كان الم اثناء الحركة فى كلا القدمين هذا يسمى بالام النمو يمكن اعطاء بروفين شراب ٨مل كل ٨ ساعات
اما اذا كان الالم متصاعد مع عدم القدرة نهائيا على السير يرجى عمل فحص عصب وتحليل ckmm