زيادة الوجع والورم للركبة بعد السقوط عليها

رقم الاستشارة الطبية: 10026
تاريخ الاستشارة: 26 يوليو 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 250
زائر
ركبتي كنت وقعت عليها ورمت وعملت كدمه جمده جدا بلون احمر واخدت علاج والركبه وجعنى كل يوم عن يوم الوجع بيزيد والورم بيزيد واللون الاحمر بيزيد ومش بعرف احركها نهايه ولا بعرف افردها والاتنيها ومطلعه سخونيه اوى فى ركبه وعملت رنين قال ان فى الحد الادنى فى انصباب مفصل الركبه وفى ورم وكدمه انا عندى سكر

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
سكر

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
انصباب الركبة المدماة يحتاج لوقت كي يشفى. يجب اراحة المفصل مع استخدام كمادات كحول طبي من اربع لخمس مرات يوميا مع مضاد وذمة متل البروموناز والفولتافاست

Dr. Tarek Abdelaziz

استشاري تخدير (في ذمة الله)
تحتاج الى الراحه التامه فتره طويله وعدم اجهاد المفصل مع دهانات موضعيه مسكنه ومضاده للالتهاب مثل ريباريل جل ومسكنات ومضاد التهاب مثل فليكتور او كيتولاك بالفم مع عمل كمادات للركبه والمتابعه مع الطبيب لحين التعافى