حامل واخدت لبوس برونتوجيست وبعدها نزل افرازات بنيه

رقم الاستشارة الطبية: 40023
تاريخ الاستشارة: 10 مارس 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 2667
زائر
البريود كانت عندى يوم٩/٢ من شهر واخدت حبوب تنشيط وحقن وعرفا انى حامل م يومين ودكتور قالى انى حامل ف اقل من شهر لانى كنت متابعه التبويض والنهارده اخدت لبوس برونتوجيست وبعدها على طول نزل افرازات بنيه فهل دا طبيعي وحصل اجهاض قبل كده من حوالى٥ شهور

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
كويسه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
برونتوجيست لبوس كليكسان ٤٠ اسبوسيد والتروكسينفوليكاب و
تشخيص الطبيب
حامل فى اقل من شهر

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
زيادة الافرازات طبيعية فى اول الحمل بسبب زيادة الهرمونات وزيادة تدفق الدم
عليك اخذ قدر كافى من الراحة وعدم القيام بالمجهود الزائد
ومراجعة الطبيب للفحص اذا كان مصاحب للافرازات الم او دم
ونسال الله العافية

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب عمل سونار علي الحمل للتأكد من سلامته وذلك في الاسبوع السادس للحمل لملاحظة كيس الحمل وبداية ظهور الجنين والنبض أن تم ملاحظته الان
يجب التزام الراحة التامة وتجنب الجماع خلال الأشهر الأولي للحمل كما يجب الابتعاد عن مسببات التوتر والضغط النفسي
يجب استعمال حقن prontogest يوم بعد يوم
كبسولات progest مرتين يوميا
Cobal f قرص يوميا بعد الغذاء والاستمرار خلال الحمل